Vad kan Forma göra för dig?

Är du ett företag som söker enstaka expertkompetens inom något av våra områden?
Ett företag som behöver en partner som kan göra ett helhetsåtagande för er produkt?
Eller en kreativ innovatör som behöver någon som kan hjälpa dig att förverkliga din idé?
Oavsett vilket, så har du hittat rätt! Välj kategori nedan så får du veta mer om hur vi jobbar.

Från idé till produkt

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Helhetsåtagande

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Konsultarbete

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vill du bli en av oss?

Innan min anställning hos Ingenjörsbyrå Forma hade jag flera års erfarenhet av deras medarbetare som alltid har imponerat och inspirerat med sin kunskap och sitt driv.
Efter flera år i företaget kan jag fortfarande slås av den kompetens som vi delar inom företaget och hur bra vi kompletterar varandra. Jag är mycket stolt över att vara med i detta underbara team.

Emma Johansson

Anställd sedan 2015

Att jobba på Forma är att få göra det man tycker är roligt tillsammans med andra som också har roligt på jobbet.
Det är en grym grogrund för att skapa riktigt bra grejer.

Linnéa Samuelsson

Ekonomiansvarig

Det bästa med Forma är att vi bryr oss om varandra. Vi är som en familj där alla är lika inkluderade, oavsett arbetsuppgift.
Något annat jag gillar är att man uppmuntrar ”dumma frågor” och kreativa idéer, vilket ofta skapar möjligheter att våga tänka utanför boxen.

Sofia Ekerhult

Anställd sedan 2015

Forma har högt i tak. Forma prioriterar att INTE växa till förmån för sammanhållning. Det finns alltid någon att fråga om man behöver snacka lösningar.

Nisse Bernhardsson

Delägare

På Forma råder en stark "vi-känsla", här finns mycket hängivelse och värme.

Klas Pedersen

Delägare

I våra team får medarbetare med kortare branscherfarenhet en unik stöttning, kunskapsåtergivning och trygghet - detta tycker vi på Forma är viktigt.

Utmaningen med XC40 körde vi från ax till limpa och bilen belönades med utmärkelsen Car of the year 2018, Volvos första i historien.

Klart man är stolt!

Robert Sandell

Delägare